Niet bekend Details Over flessen bedrukken

We bedrukken de flessen op zorgvuldige manier teneinde ervoor te zorgen dat alle middelen daar exact gelijk uit komen te opmaken. Het doen we door remedie met meerdere in-house bedrukkingstechnieken.

Bezoek middel Flesjes drinkwater bedrukt betreffende je eigen etiket. Een fris relatiegeschenk in handzaam formaat; opwindend teneinde straat te geven en nog leuker voor je relaties teneinde te ontvangen.

Laat u inspireren door ons uitgebreide collectie of laat u dan ook raden aan en informeren via de medewerkers. We kunnen al vanaf kleine aantallen de flessen bedrukken en snel afleveren op locatie.

BPA (Bisfenol A) kan zijn ons chemische stof en is als weekmaker ingezet om plastic en kunststoffen elastisch te produceren. Dit kan zijn ook niet regelrecht funest, doch bij inname aangaande grote hoeveelheden, mag het materiaal hormoonverstorend werken.

Ons waterfles bedrukt betreffende jouw logo kan zijn iedere keer makkelijk. Iemand die bezit daar nauwelijks dorst op ons hete, zonnige zomerse dag? Of denk eens aan het openbaar vervoer. Dit ultieme podium teneinde je logo te verspreiden voor een groot publiek! Waterflessen bedrukken kan al van 5 werkdagen. Weet ettelijke klandizie gingen jouw voor, en met succes! Dat blijkt uit het goede Kiyoh cijfer.

De genoemde artikelen zijn slechts een greep aan het uitgebreide assortiment poly relatiegeschenken en promo-verhalen dat wij bieden. Laat u dan ook verrassen door de vele opties en vraag vrijblijvend ons offerte aan voor dit witte product van de selectie.

vanaf 3.11 Bekijk HipFlask heupfles Een HipFlask heupfles is een standaard heupfles betreffende ons opwindende afwerking. De heupfles kan zijn volledig met RVS en beschikt over een goed afgewerkte schroefdop.

Vind je ons artikel met gelijke kenmerken en capaciteit ergens anders voor een lagere verkoopprijs? Verzend ons vervolgens een offerte van een concurrent. Wij vergelijken die en doen je een passend assortiment waardoor verder jij van de bediening kun genieten.

Mits u dan ook een middel wilt laten maken of personaliseren voor een fabriek vervolgens hebt u dikwijls te vervaardigen met grote minimale afnames en zeker enorme investeringen. Right Time private label is in het gat gesprongen.

Een labels op de waterflesjes worden all aan in full colour bedrukt. Op deze methode is een exposure maximaal en uw reclame-uiting gaat zeker opvallen! Tevens slaat niemand vlug een flesje drinkwater af, en wordt dit relatiegeschenk iedere keer gewaardeerd.

Een mooist en meest bruikbare drinkflessen kan u dan ook bij het in de shop vinden. We verlenen u verschillende uitvoeringen, soorten, kleurcombinaties en types aan. Drinkflessen bestaan een opwindend en compact medicament om als uitbreiding te gebruiken op de promotiemateriaal.

Vanwege zover niet anders uitdrukkelijk schriftelijk kan zijn overeengekomen, vervallen alle rechtsvorderingen waartoe die algemene voorwaarden cliënt aanleiding melden door het verloop over een jaar sedert leveringsdatum.

Laat goedkoop waterflesjes betreffende eigen etiket bedrukken. Waterflesjes verrichten dit altijd more info juist op een beurs, party of kantine. We hebben waterflesjes met plat drinkwater of prik (koolzuurhoudend). Strekking 330 ml of 500 ml. De etiketten alleen kunnen zeker in full colour all over bedrukt geraken.

Strekking over de drinkfles kan zijn 750 ml. U ontvangt ons bijpassend nylon netje en een bijzonder flinke dop met karabijnhaak. Wij mogen die aluminium drinkfles tevens vanwege u dan ook bedrukken! €

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *